Geboortekaarten bestellen…

Prijs

Ontwerp Geboorteprent, inclusief origineel: 150 euro excl. 9% BTW
Formaat: 15 x 15 cm

Ontwerp Geboortekaart, inclusief origineel: 110 euro excl. 21% BTW
Eigen formaat mogelijk maximaal 15 x 15 cm.

Stuur een e-mail met bestelling naar info@petervanharmelen.nl

Hoe gaat het in z’n werk?

Geboorteprentjes zijn voor mij de slagroom op de taart. Tekenen alleen al is geweldig om te kunnen doen voor je werk maar zoiets persoonlijks maakt de dingen extra speciaal.

Hier een selectie van geboorteprentjes die ik in de loop der jaren heb gemaakt.

Het idee is ontstaan vanuit de geboortetegel die er voor mijzelf was gemaakt.

In blauw zag je daarop een wieg met baby, een klok en naam, datum tijd en gewicht.

Ik hou dezelfde maat aan als die van een tegel ( 15 X 15 cm) en verwerk er de naam, plaats gewicht , tijd en datum in. Soms ook persoonlijke dingen en soms wordt ik helemaal vrij gelaten. Eerst maak ik een schets en stuur die op per mail. Als deze geheel naar de zin is ga ik ( met of zonder aanpassingen ) het uitwerken op het originele papier en kleur het in.

Hier een selectie van geboorteprentjes die ik heb gemaakt. Elk prentje is een unicum. regelmatig is het me opgevallen dat ik toch iets in mijn tekeningen maakte wat iets raakte wat ik niet kon weten als ik de vrije hand kreeg.

Verder heb ik ook regelmatig opdrachten voor geboortekaartjes. Deze worden ook “op maat”gemaakt en volg ik de zelfde route als met geboorteprentjes.

Het verschil met de prentjes is dat ik niet de gegevens van de baby vermeld maar enkel het kaartje ontwerp. Er moet zelf gezorgd worden voor het samenstellen en drukken van het uiteindelijke kaartje. De maximale maat is 15 X 15 cm.( excl een cm rondom wit.)