Geboortekaarten bestellen…

Prijs

Geboorteprent: 150 euro excl. 9% BTW
Formaat: 15 x 15 cm

Ontwerp Geboortekaartje: 110 euro excl. 21% BTW.
Eigen formaat mogelijk, maximaal 15 x 15 cm

Stuur een e-mail met bestelling naar info@petervanharmelen.nl

Hoe gaat het in z’n werk?

Geboorteprentjes zijn voor mij de slagroom op de taart. Tekenen is geweldig om te  doen en zoiets persoonlijks maakt het extra speciaal.

Op de site vind je een selectie van geboorteprentjes die ik in de loop der jaren heb gemaakt. Elk prentje is een unicum.

Het idee is ontstaan vanuit mijn eigen geboortetegel. Ik hou dezelfde maat aan als van een tegel ( 15 X 15 cm) en verwerk in de tekening de naam, de plaats, het gewicht, de tijd en de datum. Soms verwerk ik er ook persoonlijke dingen in.

Eerst maak ik een schets en stuur die naar je op per mail. Als deze geheel naar de zin is ga ik het (met of zonder aanpassingen) verder uitwerken en inkleuren.

Verder heb ik ook regelmatig opdrachten voor geboortekaartjes. Deze worden ook “op maat” gemaakt. Het verschil met de prentjes is dat ik niet de gegevens van de baby vermeld. Tegen meerkosten van 40 euro kan ik de naam van de baby in de kaart opnemen. Er moet zelf gezorgd worden voor de tekst en het drukken van de uiteindelijke kaartjes. De maximale maat is 15 X 15 cm ( excl. een cm rondom wit).